Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Το Τοπικό Συμβούλιο Καρυάς διαμαρτύρεται για την εγκατάληψη του χωριού



ΚΑΡΥΑ 30/11/2011

Δ Ι Α Μ Α Ρ Τ Υ Ρ Ι Α
Η συχνότητα των αλλεπάλληλων διαρρήξεων που έχουν καταγραφεί το τελευταίο διάστημα, έχει δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση στην κοινωνία της Δημοτικής Ενότητας Καρυάς Λευκάδας.
Οι κάτοικοι δικαιολογημένα διαμαρτύρονται για την έλλειψη αστυνόμευσης στην περιοχή. Η οργή των πολιτών έγινε μεγαλύτερη μετά τη θρασύτατη ληστεία, που επιχείρησαν να διαπράξουν το πρωί της 29ης Νοεμβρίου 2011 άγνωστοι στο
κοσμηματοπωλείο της περιοχής που βρίσκεται στην πλατεία της Καρυάς, με τη μέθοδο του ριφιφί παραβιάζοντας αρχικά το διπλανό ξενοίκιαστο μαγαζί. Την προηγούμενη μόλις μέρα είχαν διαρρήξει το ταχυδρομικό πρακτορείο του χωριού που βρίσκεται επίσης στην πλατεία της Καρυάς.
Το Τοπικό Συμβούλιο Καρυάς ζώντας την αγωνία των κατοίκων, ζητάει από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να μεριμνήσει ώστε η παρουσία του Αστυνομικού Τμήματος Καρυάς, που καλύπτει τις ανάγκες όλης της ορεινής Λευκάδας, να είναι ουσιαστική, διότι οι υπηρεσίες του (γραμματεία – αστυνόμευση) είναι ανύπαρκτες αυτή τη στιγμή, παρόλο του αριθμού των αστυνομικών που απασχολούνται .
Το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Καρυάς
Ο Πρόεδρος Κατωπόδης Λεωνίδας
Τα Μέλη Κατωπόδης Κων/νος, Πιέρρος Ευστάθιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου