Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Μήνυμα Καλούδη στον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ι.Ν



 


Θέμα: Εισαγωγή για θέμα ημερησίας διάταξης με βάση το άρθρο 8 παράγραφος 1, του κανονισμού λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων
Κέρκυρα 10 Οκτωβρίου 2011
Κύριε Πρόεδρε,
Το πρωί σας απέστειλα με e-mail το παρακάτω έγγραφο- αίτημα για τα Ιχθυοτροφεία της Κεφαλλονιάς για να τεθεί θέμα ημερήσιας διάταξης στην επόμενη συνεδρίαση του Π.Σ.Ι.Ν., όπως έχω δικαίωμα, με βάση τον Κανονισμό Λειτουργίας του Π.Σ.Ι.Ν.
Πριν από λίγο, σήμερα το βράδυ, μου τηλεφώνησε ο συνάδελφός μου κ.Μάκης Φόρτε και με ενημέρωσε ότι
 κοινοποιήσατε κατά τις 14.30 με e-mail ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ και ότι ορίσατε συνεδρίαση για το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο αλλά δεν βάλατε το θέμα αυτό ούτε άλλα θέματα που σας έχω στείλει εδώ και καιρό και δεν το πράξατε, όπως π.χ. να ζητήσουμε το πανέμορφο κτίριο της πρώην Τράπεζας της Ελλάδας για να στεγασθεί η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, στο κέντρο της πόλης και σε ένα κτίριο όπως της αξίζει.
Έμεινα έκπληκτος για μία ακόμα φορά: Ημερήσια Διάταξη εγώ ως συνήθως... δεν λαμβάνω ! και την ύπαρξη συνεδριάσεων πληροφορούμαι κατά κανόνα είτε από τον κ. Φόρτε είτε από τον κ. Πουλιέζο και όχι από εσάς, ως οφείλετε !, γεγονός που επανειλημμένα σας έχω τονίσει ακόμα και τηλεφωνικά.
Σας υπενθυμίζω τη διάταξη του άρθρου 8 παρ 1 εδ.β του Κανονισμού Λειτουργίας του Π.Σ.Ι.Ν., σύμφωνα με την οποία «Η ημερήσια διάταξη θα περιλαμβάνει και ένα τακτικό θέμα από κάθε παράταξη.»
Θεωρώ δεδομένη τη τήρηση της τάξης του Κανονισμού, την επανόρθωση της παράλειψης στη συνεδρίαση της Κεφαλλονιάς να μη θέσετε κανένα από τα θέσετε από τα θέματα που σας είχα ζητήσει και φυσικώ τω λόγω να στείλετε συμπληρωματική Ημερήσια Διάταξη( έχετε όλη την άνεση του χρόνου) στην οποία να συμπεριλαμβάνετε και τα άλλα θέματα και το έτσι κι αλλιώς κατεπείγον και σημαντικότατο θέμα του λαού της Κεφαλλονιάς να μην εγκατασταθούν άλλα ιχθυοτροφεία στη Κεφαλλονιά, όπως εμείς υποστηρίξαμε από τη πρώτη στιγμή.
Γιώργος Καλούδης
Επικεφαλής της Παράταξης
ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου