Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-Προαποφασισμένο το Μνημόνιο της Υποταγής πριν της Βουλευτικές του 2009

  ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΘΟΥΝ Η ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΟΥΝ ΜΕ ΦΘΗΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ
Δήλωση του Γιώργου Καλούδη, Δικηγόρου Α.Π. & Σ. τ. Ε., Επικεφαλής της ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ
17-10-2011
Με σειρά γεγονότων αποδείχτηκε ότι ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΥΠΟΤΑΓΗΣ της χώρας και του λαού στους ξένους τοκογλύφους και σε ξένες πολιτικές δυνάμεις είχε αποφασισθεί πριν τις βουλευτικές εκλογές του 2009 . Η κυβέρνηση του G.A.P. και το προσωποπαγές κόμμα του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, το οποίο φρόντισε να στελεχώσει και να προωθήσει παντού με απολίτικα ή με κεντροδεξιές καταβολές και νεοφιλελεύθερες αντιλήψεις στελέχη, για να περνούν εύκολα οι καταστροφικές για τη χώρα επιλογές υποταγής και εξαθλίωσης του λαού.
Είναι πλέον εμφανές, ακόμα και στον πιο αδαή, ότι υπήρχε σχέδιο εξόντωσης της μικρής και μεσαίας τάξης, των επαγγελματιών, των ελεύθερων επαγγελματιών, των αυτοαπασχολούμενων, των εμπόρων και βιοτεχνών , των μεσαίων επιχειρηματιών.
Με τη κατάργηση, με νόμο, της Εθνικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας στον ιδιωτικό τομέα και τη μείωση των μισθών στον ιδιωτικό τομέα έπεσαν όλα τα εναπομείναντα προσωπεία ακόμα και για τους πιο αδαείς ή και για εκείνους που αναζητούσαν άλλοθι. Η απόδειξη: Οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα δεν έχουν σχέση με το δημόσιο χρέος. Το αντίθετο: Θα μειωθούν οι ασφαλιστικές εισφορές και θα χρειαστούν περισσότερα χρήματα δανείου άρα και δημόσιου χρέους για τα χρεωοπήσαντα ασφαλιστικά ταμεία! Η επιδίωξη της πιο ακροδεξιάς νέο-ελληνικής κυβέρνησης όλων των εποχών είναι να ξεπουληθεί ο δημόσιος πλούτος και να μπορεί το κεφάλαιο να τον εκμεταλλευθεί με φτηνά μεροκάματα πείνας-Κίνας. Εκεί οδηγούν τα πράγματα οι εντολοδόχοι της Λέσχης Buildeberg kai του εβραιο-αμερικάνικου λόμπυ. Άλλη μία απόδειξη, χειροπιαστή για τους Κερκυραίους, είναι ότι θέλουν να δώσουν στα αφεντικά δύο φιλετάκια, ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ και ΤΗ ΛΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ ΑΝΤΙΝΙΩΤΗ.
Εμείς, Η ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, από την ιδρυτική μας Διακήρυξη στις 12 Σεπτέμβρη 2010,( όταν η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων δεν γνώριζε τις συνέπειές του) πήραμε θέση κατά του Μνημονίου, τονίσαμε σε όλες τις προεκλογικές μας ομιλίες τις απόλυτα αρνητικές του συνέπειες και ζητήσαμε από τον Επτανησιακό Λαό τη ψήφο του για να προωθήσουμε μαχητικά και ασυμβίβαστα τα συμφέροντα των νησιών μας με νησιωτικές πολιτικές αλλά και για να αγωνιστούμε να ανατρέψουμε τις καταστροφικές πολιτικές του Μνημονίου. Η κυβέρνηση και το κόμμα του Μνημονίου μας πολέμησαν σκληρά, δόλια και ανέντιμα, χωρίς ηθικούς φραγμούς, και αφού ούτε το άφθονο χρήμα που διέθεσαν δεν επαρκούσε, ο Πρωθυπουργός Γ.Α.Π. έκανε το γνωστό διακαναλιακό διάγγελμα ότι εάν εκλεγούν Δημαράς και Καλούδης θα παραιτηθεί και τα Χριστούγεννα του 2010 δεν θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις! Κάτω από αυτόν τον εκβιασμό έγιναν οι Περιφερειακές Εκλογές 2010 και κάτω από τον συνεχή εκβιασμό ότι θα κηρύξουν πτώχευση κρατούν φοβισμένους, τρομοκρατημένους και ραγιάδες τους συνταξιούχους, τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, οι οποίοι νοιώθουν και τη μεγαλύτερη ανασφάλεια.
Ακόμα και μία Συντονιστική Επιτροπή ενός κόμματος σε ένα χωριό γνωρίζει την υποταγή, την εξάρτηση και τη καταστροφή στις παραγωγικές δυνάμεις μιάς χώρας που φέρνει η εισβολή του Δ.Ν.Τ.
Συνεργοί και ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ στη ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ είναι όλα τα ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ, οι Μνημονιακοί Συνδυασμοί και όλα τα στελέχη των Νομαρχιακών Επιτροπών του Κόμματος του Μνημονίου που , προσδοκώντας οφέλη από το κράτος και τον εναγκαλισμό κράτους -κόμματος, συνεχίζουν με τη συμμετοχή τους να στηρίζουν αυτές τις χωρίς δημοκρατική νομιμοποίηση-εγκληματικές «πολιτικές» σε βάρος του τόπου και του λαού μας.
Οι εκβιαστές δεν θα χαρούν για πολύ ακόμη.
Kαλούμε τους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά στις απεργιακές κινητοποιήσεις και τις συγκεντρώσεις της Τετάρτης και της Πέμπτης, για να ανατραπούν τα σχέδια των τοκογλύφων και το σημερινό σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ,
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΕΥΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου