Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Κατεβάστε δωρεάν 1000 τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη και φτιάξτε εύκολα 50 cd


 


Με πρωτοβουλία μιας ομάδας φίλων της μουσικής του Μίκη Θεοδωράκη και την έγκριση και σύμφωνη γνώμη του συνθέτη δημιουργήθηκε ένα blog αποκλειστικά για τον Μίκη Θεοδωράκη με σκοπό να διατεθούν τα χίλια τραγούδια του (50 CD), εντελώς ΔΩΡΕΑΝ σε όλο τον κόσμο. Ο Μίκης συμφώνησε να διατεθούν δωρεάν και το ανακοίνωσε στην τηλεοπτική εκπομπή " Στην υγειά μας βρε παιδιά". Στη συνέχεια, ανέλαβε ο Χρήστος Ζουλιάτης   να τα συμπιέσει και να τα ανεβάσει με το πρόγραμμα Rapidshare στο διαδίκτυο.
«Επισκέφτηκα το Μίκη στο σπίτι του, γράφει ο Χρήστος Ζουλιάτης, και του έδειξα την κασετίνα με τα χίλια τραγούδια, συμπιεσμένα σε mp3, στα 224 kbit/s, για να χωρέσουν σε 10 CD. Ενθουσιάστηκε με την ιδέα και με γραπτή δήλωσή του,
συμφώνησε για την ανάρτηση τους. Προσυπογράφει ως εξης: "Συμφωνώ απόλυτα ως προς τον τρόπο διάδοσής των και την ανάρτησή τους στο διαδίκτυο". Περισσότερα, μπορείτε να διαβάσετε στο blog που δημιουργήθηκε ειδικά, στις παραπομπές "Σημείωμα Μίκη" και "Επιστολή στο Μίκη" 'Ετσι, καθένας έχει τη δυνατότητα, μέσα από αυτό το blog να αποκτήσει τα χίλια τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη.
Αν θέλετε να τα γράψετε σε CD, θα πρέπει να δημιουργήσετε 10 ενότητες(10CD) με 5 CD (από τα 50) η κάθε μια. Το εξώφυλλο της κασετίνας είναι αναρτημένο και μπορείτε να το τυπώσετε. Κασετίνες  που να χωράνε 10 cd, υπάρχουν στο εμπόριο. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο Rapidshare, μπορείτε να κάνετε download σαν free user με χρονοκαθυστέρηση ή μπορείτε με εγγραφή και συνδρομή (ενημερωθείτε από το rapidshare) να κατεβάσετε πολύ γρήγορα σαν premium user.
To blog για τα χίλια τραγούδια του Μίκη:
http://mikis1000songs.blogspot.com
Η σχετική ανάρτηση στο blog του Νίκου Ράμμου:
http://nikos63.blogspot.com/2010/12/blog-post_16.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου