Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΣΚ Δασκάλων: "διαχωρίζουμε τη θέση της από το ΠΑΣΟΚ"

 

ΠΑΣΚ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε.
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Δημήτρης Μπράτης
Τηλ : 6974750402
Αθήνα, 3 του Σεπτέμβρη 2011
Δ Η Λ Ω Σ Η
των εκλεγμένων μελών της ΠΑΣΚ στο δευτεροβάθμιο όργανο του κλάδου ( ΔΟΕ),
με αφορμή τη σημερινή συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ
Με αφορμή την πρόσκληση που δεχτήκαμε για τη συμμετοχή μας στις εργασίες της σημερινής συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ , που γίνεται για τα 37 χρόνια από την ίδρυσή του , δηλώνουμε τα εξής:

Το πανελλαδικό Συμβούλιο της ΠΑΣΚ Εκπαιδευτικών Π.Ε. στη συνεδρίασή του στις 31-08-2011 , ομόφωνα αποφάσισε τον πλήρη διαχωρισμό της παράταξης από την ασκούμενη κυβερνητική πολιτική η οποία έχει οδηγήσει τα χαμηλότερα κοινωνικά στρώματα της πατρίδας μας , μεταξύ των οποίων και οι εκπαιδευτικοί , στη φτώχεια και στην εξαθλίωση. Η πολιτική αυτή καμία σχέση δεν έχει με τις αρχές της διακήρυξης της 3ης του Σεπτέμβρη και είναι αντίθετη με την ιστορική πορεία του κινήματος και τις αρχές του για πολιτική , οικονομική , κοινωνική δημοκρατία και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
2. Δηλώνουμε, υλοποιώντας την παρακάνω απόφαση ότι δε θα λάβουμε μέρος , ούτε εμείς , ούτε κανένα άλλο μέλος της ΠΑΣΚ Π.Ε. τόσο στις εργασίες της σημερινής συνδιάσκεψης , όσο και οποιασδήποτε άλλης κομματικής διαδικασίας που θα γίνει στο μέλλον , μέχρις ότου η πολιτική αυτή αλλάξει προς όφελος των εργαζομένων και τις ανάγκες των λαϊκών στρωμάτων .
3. Τέλος , δηλώνουμε , πως τα χιλιάδες μέλη και φίλοι της παράταξης σε ολόκληρη τη χώρα , πιστοί στις αρχές , στις αξίες και στους αγώνες που όλα αυτά τα χρόνια έδωσαν, θα δώσουν και τώρα τον αγώνα , μέσα από τα συνδικάτα, για την ανατροπή της άδικης και αντιλαϊκής πολιτικής του μνημονίου , του μεσοπρόθεσμου και των άλλων περικοπών.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΩΣ ΕΔΩ !!!! ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ
Τα μέλη της Γραμματείας της ΠΑΣΚ Π.Ε.
Μπράτης Δημήτρης : Γραμματέας ΠΑΣΚ , αιρετός στο ΚΥΣΠΕ
Μαντάς Κομνηνός : Μέλος Γραμματείας ΠΑΣΚ ΠΕ , Πρόεδρος ΔΟΕ
Πετράκης Σταύρος : Μέλος Γραμματείας ΠΑΣΚ ΠΕ, Γενικός Γραμματέας ΔΟΕ
Γκούμας Θανάσης : Αναπληρωτής Γραμματέας ΠΑΣΚ Π.Ε. , Οργανωτικός Γραμματέας ΔΟΕ
Φασφαλής Νίκος :Μέλος Γραμματείας ΠΑΣΚ ΠΕ, Ειδικός Γραμματέας -Υπεύθυνος Εκδόσεων Δ.Ο.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου