Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Οι 21 βουλευτές (του ΠΑΣΟΚ) που τα "χώνουν" στον Ραγκούση...



Πηγή: press-gr.

Την άμεση σύγκληση του διευρυμένου Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας (ΚΤΕ) Μεταφορών του ΠΑΣΟΚ, με τη συμμετοχή του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννη Ραγκούση, ζητούν 21 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου, όπως αναφέρουν, να ενημερωθούν για τον προγραμματισμό και τις προθέσεις του αρμόδιου υπουργείου σχετικά με το θέμα των ταξί.

Με σχετική επιστολή τους προς τον γραμματέα της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, την οποία υπογράφουν πρώτοι η Τόνια Αντωνίου και ο Νίκος Σαλαγιάννης, οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος αναφέρουν ότι ...
«όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση, η ελληνική οικονομία, ο τουριστικός κλάδος και η εικόνα της χώρας στο εξωτερικό δέχονται αυτή τη στιγμή ένα πολύ σοβαρό πλήγμα με απρόβλεπτες συνέπειες».
Οι βουλευτές που υπογράφουν την επιστολή είναι οι εξής :
Τόνια Αντωνίου, Νίκος Σαλαγιάννης, Νάσος Αλευράς, Χρύσα Αράπογλου, Κώστας Καρτάλης, Σοφία Γιαννακά, Λεωνίδας Γρηγοράκος, Γιάννης Βούρος, Βασίλης Γερανίδης, Μιχάλης Τζελεπής, Σούλα Μερεντίτη, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Θωμάς Ρομπόπουλος, Θανάσης Παπαγεωργίου, Δημήτρης Λιντζέρης, Μιχάλης Κατρίνης, Δημήτρης Καρύδης, Ευά Καϊλη, Βασίλης Γιουματζίδης, Θανάσης Παπαδόπουλος, Ολγα Ρενταρή – Τέντε.Ωστόσο, αιχμές για «υστεροβουλία» στην πρωτοβουλία των 21 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ άφηναν πηγές της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος.
Όπως έγινε γνωστό, από την Τρίτη ήταν γνωστό σε όλους τους βουλευτές ότι είχε προγραμματιστεί για την ερχόμενη εβδομάδα διευρυμένο ΚΤΕ Μεταφορών του κόμματος.
Οι ίδιες πηγές τόνιζαν ότι «χθες έγινε συνεννόηση ανάμεσα στον εισηγητή του ΚΤΕ Μεταφορών Γιάννη Αμοιρίδη, τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Έξαρχο και τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννη Ραγκούση, ώστε να συγκληθεί την ερχόμενη εβδομάδα διευρυμένο ΚΤΕ Μεταφορών με θέμα νομοθετικές και πολιτικές πρωτοβουλίες του υπουργείου και άνοιγμα κλειστών επαγγελμάτων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου